Talents


IntroductionFamilyHobbyTalentsAlbumRecommend


6.3.2013
 
Tacolle ja Fannille
syntynyt 5 komeaa poikaa ja 3 kaunista tyttöä!
Lisätietoja Seijalta (Kennel Bernissimo)

 
 19.1.2013 
 
Nuga debytoi Turkun Kv'ssä ollen upeasti ensimmäisessä
näyttelyssään JUN ERI1 SA PN2 SERT! Onnea!
Oliver hienosti JUN ERI4

 
 13.1.2013 
 
Vuoden ensimmäinen näyttely Lahdessa, jossa Oliver
debytoi upeasti ollen JUN ERI1
Hyvä Oliver!

 
13.4.2012 
 
Tacosta tuli isä!
Pennut ovat syntyneet: 2 komeaa prinssiä ja 4 kaunista prinsessaa.
Lisätietoja Inkulta (Bom Bom's kennel)
Daco, Oliver, Della, Dara, Nuga ja Sumppi

 
18.12.2010 
 
We Wish To All Our Friends Merry Christmas And
Happy New Year 2011 !
 
Toivotamme Kaikille Ystävillemme Oikein Hyvää Joulua
ja Onnellista Uutta Vuotta 2011 !

 
12.11.2010 
 
Tacos (Goldbear's Tic Tac) official x-rays came today and the results
are excellent A/A and 0/0. Mom is so happy!
 
Tacon (Goldbear's Tic Tac) viralliset tulokset saatiin tänään ja
tulokset ovat aivan mahtavat A/A ja 0/0. Upeeta!
 
 
3.11.2010 
 
Taco (Goldbear's Tic Tac) was x-rayed today and both hips and
elbows looked excellent. Now we waiting for the official results...
 
Taco (Goldbear's Tic Tac) kuvattiin tänään, sekä lonkat että kyynärät
näyttivät loistavilta. Nyt vain odotellaan virallisia tuloksia....

 
4.4.2010 
 
Pääsiäisen vietto on sujunut mukavasti, koko poppoo on ottanut
todella rauhallisesti pitkän pyhän. Molemmat pojat ovat nauttineet, lepäilleet
ja syöneet oikein kunnolla ihan kuten kaksijalkaisetkin.
Tacon debyytti kaapelitehtaan pentunäyttelyssä 28.3. sujui yli odotusten.
Paikalle oli saapunut kaikki 6 ilmoittautunutta (4 poikaa, 2 tyttöä). Jännitys kasvoi
omaa vuoroa odotellessa ihka ensimmäiseen kehän. Taco esiintyi ekaksi
kerraksi todella hienosti ja hampaiden näyttökin onnistui mallikkaasti vaikka
mamma sitä vähän jännittikin. Ensmmäinen KP saatiin kun voitettiin
kilpaveli 5-7kk luokassa ja ROP tulla tupsahti sitten ihan viimeksi!! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!
Tacon paino 27,5kg
 
 
21.2.2010 
 
On taas sattunut ja tapahtunut kaikenlaista, mutta onneksi kaikesta ollaan selvitty säikähdyksellä ja molemmat pojat ovat taas kunnossa! Kovasti ollaan nautittu talven tuomasta lumesta. Tacon kanssa ollaan aloitettu näyttelytreenit ja kyllä meillä toivoa tulevaisuudessa on;)  Böödin kanssa odotellaan kovasti jo ensi kuun vetokeikkaa, josta sitten onkin hyvä aloittaa tämän vuoden keikat.
Böödin paino 52,0kg
Tacon paino 21,2kg

 
 24.1.2010 
 
Jälleen tuima pakkasaamu täällä etelässä, mittari näytti -20c. Ei auta, vaatteet niskaa ja aamulenkille sitten vasta kaffet.
Eilen lauantaina oli Tacon toinen koulupäivä ja ai että kun mamma sai olla todella ylpeä. Harjoittelimme ohitusta koirien ollessa ympyrässä ja jokainen pujotteli vuorotellen ristiin rastiin. Opettajalta tuli Tacolle mahtavat kehut katsekontaktin säilyttämisestä koko kierroksen ajan ja ohjaajalle plussaa hyvästä työstä!
Paino 19,1kg.
 
Böödin suun kanssa ollut hieman harmia, mutta eiköhän sekin selviä kun huomenna päästään oikein erikoislääkärille sitä näyttämään ja saadaan purukalusto taas kuntoon, muuten kaikki ovat olleet terveitä mitä nyt pieni hihnansyönti ja suolapallo operaatio muutama viikko sitten:)
 

 
7.1.2010 
 
Vuosi vaihtui rauhallisesti, molemmat ukot veteli sikeitä jo klo 22.00 ja hyvä kun edes korvaa loksauttivat kun pauke alkoi, hyvä näin!
 
Tacolle käytiin alkuviikosta ottamassa tehosterokotukset ja nyt on vuodeksi eteenpäin kaikki kunnossa, samalla punnittiin ja lääkärin vaaka näytti hiumat lukemat 15,4kg.
Taco kävi tutustumassa Sipoon koirametsään ja se vasta mukava paikka olikin. Kirmaamaan pääsi ihan joka suuntaan ja ilman remmiä.
Pentukurssille lähdemmekin sitten lauantaina katsomaan jokos me jotain siellä oppisimmekin ja on tuo mamma jonkun näyttelykurssinkin mulle jo varannut....
 
Böödillä ensimmäiset näyttelyt lähestyy ja lähestyy, toivoitteena tämän vuoden aikana napata se viimeinen SERT. Toivottakaa onnea ;)
 
 
 
27.12.2009 
 
Joulun vietto on sujunut rauhallisesti sekä koiruudet että ihmiset nauttineet. Jouluherkut syöty ja lahjat avattu, pukki muisti koko perhettä! Luntakin saimme tänne etelään sitten enemmän kuin toivoimmekaan. Taco on kirmaillut hangessa sen minkä pienillä töpötassuillaan on eteenpäin päässyt.
Kovasti ollaan harjoiteltu pisujen tekoa ulos ja useasti siinä jopa onnistuttukin. Tänään lähti ensimmäinen etuhammas ja nyt Tacon hymy on todella kaunis:) Tassun antoa ja maahan menoa harjoitellaan kovasti ja ollaan monensti siinä täydet kympit saatu! Huomenna on Tacolla ihka ensimmäinen pentujen leikkitunti, saas nähdä kuinka ukon käy.
Paino 14,1kg
 
Böödi on nautiskellut joulun rauhasta sen minkä pienempi ukko on antanut. Onneksi takapihalle pääsee välillä yksin lepäilemään, kun nuoremman meno on ihan päätä huimaavaa.


6.12.2009 
Käytiin tänään Tacon kanssa ensimmäisen kerran koirapuistossa. Muita koiria ei isolla puolella ollut joten uskaltaudiin menemään. Tutkittiin ja ihmeteltiin paikkaa, uskaltauduttiin jopa pikkuaitauksessa olevia kavereita aidan läpi tervehtimään:)
Kiva oli "isoveikka" Böödin kanssa juoksennella ja temmeltää.
Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille karvakavereille ja karvattomille kavereille!
Paino 11,6kg


5.12.2009
Nyt on Böödi sitten aloittanut mallintyöt, käytiin valokuvauksessa. Saas nähdä saadaanko ihkaoma "poikakalenteri" vuodelle 2010;) Harjoitusta tämä vielä vaatii, jos tästä uraa ajatellaan, mutta namien ja leikkipossun avulla pystyttiin edes hieman aloillaan, että muutama kuva saatiin napattua. Nyt vain odotellaan että kuvat kotia asti ihailtavaksi saadaan!


22.11.2009
Eilen Böödin kanssa käytiin pyörähtämässä Jyväskylän KV'ssä. Menestystä ei tullut, mutta handleri sai taas hyvää harjoitusta. Yövyimme hotellissa, jossa olikin Böödille vahtimista koko yöksi, pienikin ääni käytävällä niin oli ukko jo ovella vartioimassa.
 
Taco vietti laatuaikaa kotosalla isin kanssa ja nautti täysin rinnoin. Nukkui ihka ensimmäisen yön yläkerran makuuhuoneessa todella rennosti, jalat kohti kattoa:)
Paino 10kg 7.11.2009
Goldbears's Tic Tac "Taco" tuli meille marraskuun alkupuolella 2009. Kovasti tutustutaan toisiimme sekä ihmetellään uutta elinympäristöä ja sen tuomia uusia mielenkiintoisia juttuja. Taco on erittäin reipas ja utelias pikkuveijari, joka on jo monen kaksijalkaisen sydämen valloittanut:)
Paino 7,5kg
Copyright 2009 by Mika & Marika.
All Rights Reserved.


tjab(@)berni.fi